Metafores online

Στο metafores online έχουμε ένα όραμα και έναν στόχο. Να μπορείς πολύ εύκολα με την νέα , εύχρηστη και απλή πλατφόρμα του να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήματα. Είναι τόσο απλό που πολύ εύκολα και μόνο σε 5 λεπτά μπορείτε να έχετε στο email σας την τελική προσφορά σας.

Ξεχάστε τις χρονοβόρες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με τους μεταφορείς. Ξεχάστε την μέχρι τώρα διαδικασία που γνωρίζατε κάντε την ζωή σας εύκολη και απλή.

Η αποστολή μας

Ήταν να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που με 3 βήματα να μπορείς να περιγράψεις τις πληροφορίες που χρειάζονται για την μετακόμιση σου. Από την άλλη να συνδέουμε εκατοντάδες πιστοποιημένες μεταφορικές εταιρείες που συχνά βρίσκονται με έλλειψη φορτίου για πολλά χιλιόμετρα, με εσένα που πρέπει να μετακομίσεις, εξοικονομώντας σου έως και 60%.

Το όραμα μας

Το metaforesonline είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα που αλλάζει με τρόπο ρηξικέλευθο τις έως τώρα μετακομίσεις μας, δίνοντας μεγαλύτερη ισχύ στον χρήστη μέσω του εργαλείου τις Online καταχώρησης. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι το metaforesonline στον χώρο των μεταφορών -μετακομίσεων, είναι μια πρωτοπόρα πλατφόρμα. Με όχημα την καινοτομια μας πλατφόρμα και την οικολογική συνείδηση για το περιβάλλον, η εταιρεία μας εισέρχεται στην εποχή του διαδικτύου της << έξυπνης μεταφοράς >> (Internet of Things (IoT) For Transportation).

Οι αξίες μας

Χρησιμοποιώντας το metaforesonline αποκτάται οικολογική συνείδηση και συνεισφέρεται στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης,και της ποσότητας CO2 που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα. Η οικολογική προσέγγιση που προκύπτει από την χρήση του metaforesonline έχει άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα που αυτά καθιστούν στην μείωση της κίνησης στους δρόμους και κατά συνέπεια την μείωση της ποσότητας CO2 που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα. Αυτό προκύπτει επειδή οι μεταφορικές εταιρείες με την βοήθεια του metaforesonline , μπορούν να συνδυάζουν πολλές μεταφορές σε ένα δρομολόγιο .Η προώθηση των οικολογικών μεταφορών αποτελεί μία από τις προτεραιότητές μας στην προσπάθειά μας να συμβάλουμε ενεργά στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στην αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.

ικανοποιημένοι πελάτες

0
και συνεχίζουμε

χρονια στην υπηρεσιασ σασ

0
και συνεχίζουμε